مواد لازم کیک ماگما :

آرد/ ۲ و یک سوم لیوان
تخم مرغ/ ۳ عدد
شکر/ یک لیوان
روغن مایع/ نصف لیوان
شیر/ نصف لیوان
بکینگ پودر/ ۲ قاشق مربا خوری
پودر کاکائو/ ۳ قاشق غذا خوری پُر
  

مواد لازم برای تهیه محلبی (کرم داخل کیک)

شیر/ ۴ لیوان
شکر/ ۸ قاشق غذا خوری
آرد/ ۲ قاشق غذا خوری سر پر
نشاسته/ ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری پر
وانیل/ ۲ قاشق مربا خوری
گلاب/ یک سوم استکان
کره/ ۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه کیک ماگما شکلاتی:

برای تهیه ماگمای شکلاتی، ابتدا لازم است تا دسر محلبی که در واقع مواد میانی کیک شکلاتی ما می باشد را آماده کنیم، برای تهیه آن اول از همه باید شیر، شکر، آرد و نشاسته را در داخل ظرفی ریخته و هم بزنید، سپس ظرف حاوی مواد را بر روی حرارت قرار داده و به طور پیوسته هم بزنید تا زمانی که مواد شروع به جوشیدن کرده و مانند فرنی غلیظ شوند، سپس کره، گلاب و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید، بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی ولرم شود.

حال به سراغ تهیه کیک شکلاتی می رویم، البته در فاصله آماده کردن کیک، محلبی را هم بزنید تا رویه نبندد. تخم مرغ را در داخل یک ظرف بشکنید و سپس شکر را به آن اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه هم بزنید و بعد به تدریج شیر و روغن مایع را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید.

در مرحله بعدی، آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو الک کنید و در سه مرحله به مایع کیک اضافه کرده و به شکل دورانی هم بزنید.

سپس داخل قالب مورد نظر خود را کاغذ روغنی پهن کرده و چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.

همچنین بخوانید:

دستور پخت کیک ماگما

اکنون، مواد محلبی را مانند تصویر بالا، درست در وسط کیک بریزید و آن را درون فر که از قبل بر روی درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده اید، به مدت زمان ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. سپس کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود، می توانید آن را به مدت ۳ تا ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس قالب را خارج کرده و کیک را برش بزنید و آماده سرو نمایید.

نکته :

زمانی که قالب کیک را از یخچال بیرون می آورید، توجه داشته باشید که آن را به آرامی در یخچال قرار دهید، زیرا مواد محلبی شل می باشد و باید در یخچال سفت شده و  خودش را بگیرد.

برای اینکه مطمئن شوید، کیک تان پخته است، می توانید با استفاده از خلال چوبی از کناره های کیک، آن را فرو کنید، اگر نچسبید یعنی پخته است، دقت کنید که وسط کیک به دلیل مایع محلبی، شل است و به سیخ چوبی می چسبد، بنابراین از وسط کیک این کار را انجام ندهید.

 

منبع: ashkadeh