مواد لازم برای کیک نسکافه

آرد دو پیمانه 

تخم مرغ چهار عدد 

روغن مایع سه چهارم پیمانه 

شیر یک چهارم پیمانه 

شکر یک پیمانه 

نسکافه دو ق غ 

بکینگ پودر دو ق چ 

وانیل نوک ق چ ..

طرز تهیه کیک نسکافه

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید .سفیده را با نصف شکر با همزن برقی بزنید تا پف کند و از ظرف بیرون نریزد .سپس ظرف را درون یخچال قرار دهید .

مابقی شکر را با زرده و وانیل درون ظرفی با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و سپس روغن را اضافه کنید و چند دور با همزن بزنید .

شیر را کمی گرم کنید و نسکافه را بریزید تا حل شود و سپس به مواد زرده اضافه کنید .

سفیده تخم مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و با لیسک و در یک جهت به مواد زرده اضافه کنید. 

همچنین بخوانید:

آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده  را از آخر به مواد اضافه کنید و مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و درون فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید .

بعد از پخت یک لایه نازک از روی کیک را برش داده و پودر کنید و برای تزیین استفاده کنید و مابقی کیک را به دو لایه تقسیم کنید .

برای کرم وسط کیک  دویست گرم خامه قنادی را با همزن فرم داده و صد گرم پنیر خامه ای را اضافه کنید و نصف ق غ نسکافه  را با یک ق آب جوش مخلوط و به مواد اضافه کنید و از مواد خامه ای مابین دو لایه کیک قرار دهید و یک لایه ی نازک از مواد خامه ای روی کیک بکشید و با کیک پودر شده روی کیک را پوشش دهید .

نکات تکمیلی در مورد کیک نسکافه

کیک نسکافه جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
کیک نسکافه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : coocoo