دستور طرز تهیه حلیم گندم سنتی و نذری با طعمی فوق العاده خوشمزه

مواد لازم برای حلیم گندم : برای 8 تا 12 نفر

گندم :•: 1 کیلو

پیاز :•: 3 عدد

فلفل :•: به مقدار کافی

گوشت :•: 1 کیلو

نمک :•: به مقدار کافی

دستور طرز تهیه حلیم گندم سنتی و نذری با طعمی فوق العاده خوشمزه -آکادستور طرز تهیه حلیم گندم سنتی و نذری با طعمی فوق العاده خوشمزه -آکا

طرز تهیه حلیم گندم :

مهمترین نکته در طبخ حلیم گندم طول مدت طبخ و حرارت کم است . در ابتدا برای تهیه حلیم گندم گوشت وپیاز را می گذاریم کاملا بپزند .

گندم را قبلا خیس می کنیم . سپس با آب و نمک می جوشانیم . پس از پختن آن را خوب می کوبیم و داخل گوشت ریخته می شود .

مدام حلیم گندم را هم می زنیم که گوشت به صورت ریشه ریشه با گندم مخلوط شود و حالت چسبناک پیدا کند .

نمک و فلفل را آخر کار اضافه می کنیم . موقع کشیدن روی حلیم کره آب شده و دارچین می دهید و با شکر مصرف می کنیم .

همچنین بخوانید :

منبع: آکا