دستور طرز تهیه حلیم گندم سنتی و نذری با طعمی فوق العاده خوشمزه
مواد لازم برای حلیم گندم : برای 8 تا 12 نفر
گندم :•: 1 کیلو
پیاز :•: 3 عدد
فلفل :•: به مقدار کافی
گوشت :•: 1 کیلو
نمک :•: به مقدار کافی
طرز تهیه حلیم گندم :
مهمترین نکته در طبخ حلیم گندم طول مدت طبخ و حرارت کم است . در ابتدا برای تهیه حلیم گندم گوشت وپیاز را می گذاریم کاملا بپزند .
گندم را قبلا خیس می کنیم . سپس با آب و نمک می جوشانیم . پس از پختن آن را خوب می کوبیم و داخل گوشت ریخته می شود .
مدام حلیم گندم را هم می زنیم که گوشت به صورت ریشه ریشه با گندم مخلوط شود و حالت چسبناک پیدا کند .
نمک و فلفل را آخر کار اضافه می کنیم . موقع کشیدن روی حلیم کره آب شده و دارچین می دهید و با شکر مصرف می کنیم .
همچنین بخوانید :
طرز تهیه شیرینی دانمارکی
طرز تهیه بستنی وانیلی خانگی
نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن ماکارونی
کمپوت هلو
“سوپ جو” : خانگی و به سبک رستوران ها درست کنید
منبع: آکا